Over wonen en alles daaromheen, maar we zijn van alle blogmarkten thuis.

De nieuwste trends voor je inrichting, trendy eetkamerstoelen

on

|

views

and

comments

Als je van plan bent om je inrichting te gaan vernieuwen dan heb je ontzettend veel keuze in meubels en stylen. Wanneer je tussen de bomen het bos niet meer ziet, dan zou je kunnen beginnen met een interieurplan. Als je een eigentijds interieur wilt die past bij de ruimtes die je hebt dan is dit extra belangrijk. Kies voor de juiste kleuren, materialen en maak gebruik van de ruimte. Wanneer je nieuwe meubelen gaat kopen zoals eetkamerstoelen of je wilt een bad kopen, dan blijven de richtlijnen zoals kleur, vormen en ruimte net zo belangrijk.  

De nieuwste woontrends, unieke eetkamerstoelen

De nieuwste interieurtrends hebben zeker raakvlakken. Je ziet veel duurzame meubels voorbij komen. Eetkamerstoelen van goedkope stoffen of plastic zie je niet meer terug. Bij alle meubels worden beter materialen gebruikt. Zowel het design als de levensduur van de meubels gaat erop vooruit. Mooie houtsoorten zoals walnoot, staal en betere kwaliteit kunstleer zie je veel. Je kunt je voorstellen dat het design van bijvoorbeeld eetkamerstoelen er flink op vooruit gaat met het gebruik van deze materialen. Andere bijzonder materialen zoals keramiek zie je ook steeds meer. Denk aan een bijzettafel van keramiek of zelfs een stoel van keramiek. 

Retro is modern

De duurzame materialen zorgen ook voor meer retro look. Je kunt hierdoor voor een jaren 70 stijl of jaren 50 stijl interieur kiezen. Materialen zoals rotan en bamboe blijf je ook terug zien. Dit past zeker goed in de jaren 70 stijl maar zal ook in een bohemian stijl niet misstaan. Deze stijlen zie je niet alleen terug in de woon- en eetkamer maar ook de badkamer. Een retrolook bad kopen kan dan ook zeker op je verlanglijst. De minimalistische Deense designs zullen ook terug blijven komen. Dit past bij elke stijl waardoor je met het met de Deense stijl altijd goed doet. 

Trends voor in de badkamer, een uniek bad kopen

In de badkamer zie je opvallende tegels en opvallende meubels terugkomen. Tegels mogen kleur hebben en of een bijzonder design hebben. Je ziet onder meer de metrotegel zowel in de keuken als in de badkamer steeds meer terugkomen. Niet alleen in het wit maar ook juist in de kleuren groen, koper en roze. Een echte eyecatcher kan daarnaast het bad zijn. Het moet niet weggewerkt staan in een hoek, maar mag tentoongesteld zijn. Het echte wellness gevoel en luxe kun je realiseren door een mooi bad te kopen. Denk aan een mooi rond bad of een bijzondere kleur. 

Badkamermeubels mogen heel minimalistisch zijn of een bijzonder design hebben. Denk bij minimalisme aan enkel een zwevende plank met een mooie wasbak. Kranen mogen weggewerkt zijn in de muur. Kies je juist voor een opvallende kraan, ga dan voor een mooi goud design. Bij het bad kun je dus ook kiezen voor een mooie opvallende kraan of juist een minimalistisch design om het bad meer aandacht te geven. Wat je ook kiest, tussen alle trends zijn genoeg mogelijkheden. 

Share this
Tags

Must-read

Inrichten van een kinderslaapkamer: Tips en leuke ideeën!

Wanneer je een kinderslaapkamer gaat inrichten, is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden. Zo moet de kamer natuurlijk prettig en...

Tips om zorgeloos jouw schadeauto te verkopen

Een auto verkopen kan voor veel mensen al een vak apart zijn en moeten hier veel moeite voor doen. Verkopen kan namelijk best lastig...

Brooddoos kind voor verse boterhammen

Het maakt niet uit waar je kind naartoe gaat, maar als hij of zij lunch mee moet nemen dan is een brooddoos kind heel...
spot_img

Recent articles

More like this