Over wonen en alles daaromheen, maar we zijn van alle blogmarkten thuis.

iPhones worden steeds duurder, tenzij…

on

|

views

and

comments

iPhones worden steeds duurder. Naar verwachting zal de iPhone 14 eind van dit jaar het record weer fors verbreken. Waar een iPhone van rond de duizend euro volgens Apple-termen al normaal was, wordt de iPhone 14 waarschijnlijk nog eens 500 euro duurder. Dit heeft alles te maken met de problemen in de wereld. Van lockdowns in China tot stijgende prijzen en tekorten aan grondstoffen. De prijs van een iPhone wordt hierdoor wel erg hoog.

Ergens is het ook niet duurzaam om ieder jaar weer nieuwe iPhones in dit soort getalen te produceren. Het aantal verkochte nieuwe iPhones daalt wel elk jaar, maar toch worden er nog steeds veel nieuwe iPhones verkocht. Waarom precies? En is dit wel nodig?

Ondersteuning voor functies

De iPhones worden ieder jaar weer ietsjes sneller en vaak heeft het camerasysteem een update. De meeste functies worden aangestuurd door de iOS-software. Hierdoor beschik je over dezelfde handige apps en functies op iedere iPhone. 

Apple biedt zo’n 5 tot 6 jaar ondersteuning. Dit betekent dat de refurbished iPhone SE 2020 kopen nog steeds een goede investering is. Zo zul je bij dit toestel nog zeker tot september 2026 iOS-updates ontvangen. 

Camera 1, 2 of 3

Hoeveel cameralenzen heb je nodig om een perfect plaatje te maken. Waar er voorheen één aan de achterkant was te vinden, zijn er nu vaak al twee of zelfs drie lenzen in iPhones verwerkt. 

Als je bijvoorbeeld genoeg hebt aan 1 cameralens dan lenen de iPhone SE 2020 en de iPhone 8 zich nog steeds perfect. Is budget voor jou belangrijk? Dan kun je het beste de iPhone 8 refurbished. Bij de refurbished Apple-specialist, Forza Refurbished, heb je dit toestel al voor zo’n 160 euro!

Snel en soepel taken uitvoeren

Qua processoren, stabiliteit en snelheid, loopt Apple jaren voor op de concurrentie. Het systeem van Apple wordt geprezen door velen en dat is niet zonder reden. Echter, het verschil in snelheid is vaak maar nauwelijks waarneembaar. Want hoe ervaar je supersnel en super supersnel. 

Afmetingen iPhone

Een belangrijk punt om te kiezen voor een specifieke iPhone zijn de afmetingen. Zo hebben de iPhone 8 en iPhone SE 2020 een compact formaat met 4.7 inch beeldscherm. Heb je liever een groter scherm? Dan kun je het beste de refurbished iPhone XR kopen van www.forza-refurbished.be. De iPhone XR is in totaliteit iets groter en heeft een 6.1 inch beeldscherm. Afhankelijk van je wensen (en handen) kan dit de kijk- en gebruikerservaring ten goede komen. 

Refurbished iPhone kopen

De iPhones in dit artikel worden niet meer door Apple zelf geproduceerd of aangeboden. Dit is zonde, daar waar ze aan veel wensen voldoen. Gelukkig is hiervoor een oplossing: refurbished. Bij Forza Refurbished vind je het grootste gamma refurbished iPhones en iPads van de BENELUX. Dus wil je een iphone refurbished kopen? Dan bespaar je bij Forza tot wel 60% ten opzichte van de nieuwprijs en geniet je ook nog eens van 2 jaar garantie. 

Share this
Tags

Must-read

Waarom koeltransport belangrijker is dan je denkt

Koeltransport speelt een cruciale rol in ons dagelijks leven, hoewel we er zelden bij stilstaan. Telkens wanneer je verse groenten en fruit koopt, vleeswaren...

Geef je oude trap een frisse look met een snelle en voordelige renovatie!

Heb je ooit gekeken naar je oude trap, die misschien een beetje versleten of verouderd is, en gedacht: “Ik wou dat ik die kon...

Een fijn interieur van de tuin

De tuin is voor veel mensen het verlengde van hun woning waar zij kunnen genieten van het mooie weer, maar toch vinden mensen het...
spot_img

Recent articles

More like this